Campionatul National de Taekwon-Do ITF, Iasi 2006

Data curenta: 

 C.S. Kwang-Gae Iasi: Noutati si mesaje 2/2006 
 Ultima actualizare: 

Dati clic pe imagine!

 23.12.2006 - Va uram ca Sfanta Sarbatoare a Nasterii Mantuitorului si Noul An 2007 sa va aduca pace, prosperitate si numai bucurii. LA MULTI ANI!!! Conducerea C.S. Kwang-Gae Iasi

 22.12.2006 - LA MULTI (D)ANI domnisoarei instructor Roxana Constantin, cu ocazia zilei de nastere!!!

 20.12.2006 - Sorin Miron si Andreea Ungureanu in primii 10 sportivi ai IasuluiDati clic pe imagine!Dati clic pe imagine!
Pe 20 decembrie 2006, la Sala Polivalenta din Iasi a avut loc Gala Laureatilor 2006 organizata de Directia pentru Sport a Judetului Iasi. In urma rezultatelor obtinute de sportivi la competitiile nationale si internationale din 2006, Clubul Sportiv Kwang-Gae Iasi a fost prezent si in acest an in Clasamentul celor mai buni 10 sportivi ai judetului Iasi, prin doi reprezentanti de seama ai clubului, componenti ai Lotului National de Taekwon-Do ITF al Romaniei: Sorin Miron, sportiv si instructor principal al C.S. Kwang-Gae Iasi, a ocupat pozitia secunda iar Andreea Ungureanu, sportiva si instructor al C.S. Kwang-Gae Iasi, a ocupat locul 7. Felicitari si la mai mare!!!
Pastrand traditia, pe 28 decembrie Primaria Municipiului Iasi va organiza inca o festivitate de premiere pentru cei mai buni sportivi ai judetului Iasi pe 2006.
Conducerea C.S. Kwang-Gae Iasi multumeste si pe aceasta cale tuturor celor care au sprijinit activitatea clubului in acest an si in special: Domnului Viceprimar Constantin Adascalitei pentru sprijinul acordat la organizarea Campionatului National de Taekwon-Do ITF, Iasi 2006; Consiliului Judetean Iasi pentru sprijinul acordat participarii sportivilor nostri la stagiile cu Lotul National si la europene; S.C. Antibiotice S.A., sponsorul principal al Campionatului National de Taekwon-Do ITF, Iasi 2006; tuturor reprezentantilor mass-media din Iasi (PROTV, Ziarul de Iasi, Radio Hit etc.) care ne-au sprijinit prin mediatizarea evenimentelor si rezultatelor de anul acesta ale C.S. Kwang-Gae Iasi.

 15.12.2006 - Sorin Miron si Andreea Ungureanu printre cei mai buni 10 sportivi ai IasuluiDati clic pe imagine!
In urma rezultatelor obtinute la competitiile nationale si internationale din acest an, Sorin Miron, sportiv si instructor principal al C.S. Kwang-Gae Iasi, ocupa pozitia secunda in Clasamentul celor mai buni sportivi ai judetului Iasi pe 2006, sectiunea sporturi neolimpice.
Andreea Ungureanu, sportiv si instructor al C.S. Kwang-Gae Iasi, ocupa locul 7 in acelasi clasament. Andreea este pentru al doilea an consecutiv in acest clasament, anul trecut ocupand locul 9.
Sorin Miron a obtinut la Campionatul National de Taekwon-Do ITF (Iasi, 2006) o medalie de argint si una de bronz la individual si 4 medalii de bronz la echipe. Apoi a urmat Campionatul European (Constanta, mai 2006) unde Sorin a obtinut titlul de Campion European la Tehnici Speciale Echipe si locul 5 la Tull Echipe.
Andreea Ungureanu a obtinut la Campionatul National de Taekwon-Do ITF (Iasi, 2006) o medalie de aur si una de argint la individual si o medalie de aur, 2 de argint si 1 de bronz la competitia pe echipe. La Campionatul European (Constanta, mai 2006), Andreea a obtinut locul 5 la Tull Individual si locul 6 la Tull Echipe.
Festivitatea de premiere va avea loc la Sala Polivalenta pe 20 decembrie, orele 1600.

Dati clic pe imagine!
"Anul acesta a fost unul dintre cei mai fructuosi ani din punctul de vedere al activitatii mele in Taekwon-do ITF.
Clubul pe care il conduc, C.S. Kwang-Gae Iasi, a organizat in februarie la Iasi Campionatul National de Taekwon-Do ITF, cea mai importanta competitie nationala pe aceasta ramura sportiva. A fost o competitie foarte reusita atat din punct de vedere organizatoric cat si din punctul de vedere al rezultatelor pe care sportivii clubului le-au obtinut: locul 9 pe tara (din 18 cluburi) cu 28 medalii din care 4 de aur, 6 argint si 18 de bronz.
Tot la campionatul national a avut loc Adunarea Generala pentru alegeri si in urma alegerilor am devenit membru in Biroul Federal al Federatiei Romane de Taekwon-Do ITF.
A urmat apoi prima selectie in Lotul National al Romaniei si participarea in luna mai la Campionatul European de Taekwon-Do ITF. Participarea la europene mi-a adus o mare bucurie: am reusit sa castig prima mea medalie internationala si anume o medalie de aur. Aceasta medalie mi-a intarit convingerea ca daca vrei cu adevarat si faci tot Dati clic pe imagine! ce-ti sta in putinta, visele chiar pot deveni realitate. Participarea si obtinerea unei medalii la un campionat european sau mondial era unul dintre foarte putinele teluri pe care inca nu le atinsesem prin Taekwon-Do.
In luna septembrie am intrat la Scoala Nationala de Antrenori de la Bucuresti, sectia Taekwondo-ITF.
In luna noiembrie inca 2 din elevii mei din Iasi au reusit sa promoveze examenul pentru centura neagra 1 DAN si in acest moment C.S. Kwang-Gae Iasi se mandreste cu 5 centuri negre.
Ocuparea unui loc intre primii sportivi ai judetului a fost un alt tel pe care imi doream de mult sa-l ating iar anul acesta am reusit, bucuria mea fiind foarte mare datorita faptului ca m-am clasat pe locul 2 in Clasamentul celor mai buni 10 sportivi ai Judetului Iasi.
Tot ce imi mai doresc e o medalie la individual la europene sau mondiale si pot spune linistit ca mi-am atins cam toate telurile in Taekwon-Do ITF. Sper ca anul 2007 sa-mi indeplineasca si aceasta dorinta.
In incheiere vreau sa multumesc tuturor celor care m-au instruit ca sa ajung la aceste rezultate, in special instructorilor mei din Vaslui (Mihai, Marius si Ciprian) si tuturor celor care m-au sprijinit in actiunile de anul acesta si in special celorlalti membri ai conducerii C.S. Kwang-Gae Iasi: Andreea, Vladut si Roxana.
Vreau sa o felicit pe Andreea Ungureanu pentru rezultatele obtinute in acest an si pentru clasarea in primii 10 sportivi ai judetului Iasi si pe Roxana Constantin pentru rezultatele din acest an si pentru convocarea la Lotul National. Le urez sportivilor nostri de la club sa atinga cel putin acelasi nivel in Taekwon-do pe care l-au atins instructorii lor.
In incheiere tin neaparat sa-l felicit pe Marcel Miron, fratele meu, pentru clasarea pe locul I in clasamentul celor mai buni 10 sportivi ai judetului Vaslui pentru a... nici nu mai tin minte a cata oara :D. Felicitari Marcel si sa rezisti acolo cat mai mult!"
Sorin Miron, centura neagra 1 DAN
Presedintele C.S. Kwang-Gae Iasi

 30.11.2006 - LA MULTI ANI instructorilor Andrei-Vladut Dumitriu si Andreea Ungureanu si la toti care poarta numele Sfantului Andrei!!! 28.11.2006 - LA MULTI (D)ANI domnului instructor Andrei-Vladut Dumitriu, cu ocazia zilei de nastere!!! Felicitari inca o data pentru promovarea examenului de centura neagra 1 DAN. 27.11.2006 - Directorul Tehnic al FRTKD ITF la IasiDati clic pe imagine!
In perioada 25-26 noiembrie 2006 s-a aflat in vizita la C.S. Kwang-Gae Iasi Domnul Alexandru Muresan, centura neagra 5 DAN ITF, Directorul Tehnic al Federatiei Romane de Taekwon-Do ITF.
Cu aceasta ocazie Domnul Muresan a sustinut mai multe antrenamente de pregatire tehnica pentru lupta competitionala si autoaparare. Sambata seara a avut loc examen de centura in urma caruia doi dintre componentii lotului C.S. Kwang-Gae Iasi, Andrei-Vladut Dumitriu si Alexandru Ungureanu au obtinut centura neagra 1 DAN. Felicitari si la mai mare!

 15.11.2006 - Antrenamente numai la sala din Tudor Vladimirescu!!!
Pana dupa vacanta de iarna, antrenamentele de Taekwon-Do ITF vor avea loc in Iasi numai la sala de sport din complexul Tudor Vladimirescu. Antrenamentele au loc in fiecare zi de Luni, Miercuri si Vineri de la orele 1900 la 2000 pentru copii intre 5-12 ani si de la 2000 la 2200 pentru juniori si seniori.

 30.10.2006 - Grupa speciala de copii 5-12 ani!!!
Incepand de azi, in Iasi se fac inscrieri pentru o grupa speciala de copii cu varste intre 5 si 12 ani. Antrenamentele vor avea loc dupa urmatorul program: Luni, Miercuri si Vineri de la orele 1830 la 1930 la sala M.A. din Tudor Vladimirescu.
Mai multe detalii gasiti la sectiunea Date contact.

 22.10.2006 - Sorin Miron la Scoala Nationala de Antrenori, Bucuresti
Sorin Miron (presedintele C.S. Kwang-Gae Iasi) si Alexandru Muresan (presedintele C.S. Delta Cluj) sunt cei doi instructori de Taekwon-Do ITF care au fost admisi la Scoala Nationala de Antrenori in acest an. Scoala Nationala de Antrenori Bucuresti functioneaza sub egida Agentiei Nationale pentru Sport din Romania.
Cei doi tocmai au absolvit cursurile primului semestru care au avut loc la Bucuresti in perioada 02-21 octombrie 2006. Al doilea semestru va avea loc in perioada 05-29 martie 2007, dupa care urmeaza inca doua semestre pana in martie 2008.
In urma acestor cursuri absolventii vor obtine titlul de Antrenor National de Taekwon-Do ITF, calitate obligatorie din 2007 pentru instructorii principali ai cluburilor de Taekwon-Do ITF din Romania, in vederea recunoasterii activitatii acestor cluburi de catre Agentia Nationala pentru Sport.

 11.09.2006 - Reincep antrenamentele!!!
Inscrierile si antrenamentele vor incepe in Targu Frumos, la sala de sport "Tineretului", de pe data de 16 septembrie, dupa urmatorul program: Marti si Vineri de la orele 19.00, Sambata de la orele 16.00.
In Iasi inscrierile si antrenamentele vor incepe la ambele sali, de pe data de 18 septembrie, dupa urmatorul program: Luni, Miercuri si Vineri de la orele 20.00 la sala M.A. din Tudor Vladimirescu; Marti si Joi de la orele 19.00 la sala de box de la C.S.M.
Mai multe detalii gasiti la sectiunea Date contact.

 25.08.2006 - Stagiu National de Taekwon-Do ITF, Ocna Sibiului, august 2006 Dati clic pe imagine!
In perioada 21-24 august 2006 a avut loc la Ocna Sibiului, judetul Sibiu, Stagiul National de tehnica si arbitraj din cadrul Federatiei Romane de Taekwon-Do ITF. C.S. Kwang-Gae Iasi a fost reprezentat la acest stagiu de instructorii Sorin Miron (centura neagra 1 DAN) si Andrei-Vladut Dumitriu (centura rosie), ultimul pregatindu-se intens in aceasta perioada pentru examenul de centura neagra.
Stagiul Tehnic a fost condus de catre Directorul Tehnic al Federatiei Romane de Taekwon-Do ITF, Dl. Muresan Alexandru, 5 DAN. Au fost prezentate tehnici de tull si de lupta, participantii apreciind modul de predare si cunostintele noi dobandite prin aplauzele care au urmat dupa fiecare antrenament.
Stagiul de Arbitraj a fost condus de catre Directorul Comisiei de Arbitraj al FRTKD, Dl. Mircea Muntea, 4 DAN. A fost prezentat regulamtentul de arbitraj pentru competitiile de Taekwon-Do ITF, s-au exersat practic comenzile de arbitraj pentru arbitrul de centru, fiecare participant la stagiu facand practic ceea ce i se preda ca teorie. In ultima zi a stagiului a avut loc examenul pentru cei care doreau sa devina arbitri, majoritatea acestora luand testul cu succes.
Stagiul s-a desfasurat in conditii tehnice foarte bune, participantii la stagiu avand numai de castigat de pe urma prezentei lor la Ocna Sibiului.

 20.08.2006 - Demonstratie de Taekwon-Do ITF la Tg. Frumos Dati clic pe imagine!
Duminica 20 august, cu ocazia evenimentelor prilejuite de Zilele Orasului Targu Frumos, echipa demonstrativa a C.S. Kwang-Gae Iasi condusa de Sorin Miron (centura neagra 1 DAN), s-a deplasat la Targu Frumos, unde a sustinut o frumoasa demonstratie de Taekwon-Do ITF pe esplanada orasului, in fata Hanului turistic.
Alaturi de echipa C.S. Kwang-Gae Iasi, la demonstratie a participat si Marcel Miron (centura neagra 2 DAN) de la C.S. Liga de Est Vaslui, sportiv caruia ii multumim ca a venit special din Bucuresti pentru a ne sprijini in actiunile de raspandire a Taekwon-Do-ului in zona Moldovei.
  Din echipa demonstrativa au mai facut parte:
 • Alexandru Ungureanu (Iasi) - centura rosie cu dunga neagra
 • Andrei-Vladut Dumitriu (Iasi) - centura rosie
 • Bejan Adrian (Iasi) - centura verde
 • Nicola Pricop (Tg Frumos) - centura galben cu verde
 • Amfian Nichei (Tg Frumos) - centura galben cu verde
 • Andrei Dumitriu (Tg Frumos) - centura alb cu galben
Multimea de spectatori adunata in jurul "scenei" a aplaudat spectaculozitatea tehnicilor prezentate (lovituri la palmare, spargeri, sarituri...), o parte dintre acestia exprimandu-si intentia de a se inscrie la club.

Antrenamentele de Taekwon-Do ITF se vor relua in orasul Targu Frumos la jumatatea lui septembrie si vor avea loc in sala de sport situata la iesirea din oras spre Harlau.
Clubul multumeste pe aceasta cale domnului Gabriel Enea care a sprijinit inca de la inceput actiunile clubului in Tg Frumos.

 17.07.2006 - Romanul Mihai Madaian - cel mai bun sportiv al lumii in Honduras, iulie 2006

In perioada 12-16 iulie 2006 a avut loc Campionatul Mondial de Taekwon-Do ITF pentru Juniori, in Tegucigalpa, Honduras.

La aceasta competitie au participat 208 sportivi din 14 tari.
Delegatia Romaniei, formata din 7 sportivi, 1 antrenor si 1 arbitru au reusit sa obtina locul 6 in clasamentul pe natiuni, cu 7 medalii din care 2 de aur, 4 de argint si una de bronz.
Tarile care au devansat Romania au fost: Argentina (9, 3, 6), Canada (5, 3, 6), Polonia (4, 9, 4), Noua Zeelanda (3, 4, 10), Anglia (3, 4, 0).

Felicitari lui Mihai Madaian, primul roman care a fost declarat cel mai bun sportiv al unui campionat mondial de Taekwon-Do ITF. Esti cel mai tare! ;)

Felicitari sportivilor si antrenorilor acestora. Felicitari de asemenea si celor care au avut buna vointa si puterea sa-i sustina financiar pe sportivi pentru a putea participa la aceasta competitie.
  Medaliile pentru Romania au fost obtinute de: Mihai Madaian, cel mai bun sportiv al competitiei!
 • Mihai Madaian (Baia Mare):
  • Locul I, Lupta individual +70kg
  • Locul I, Tehnici speciale individual
  • Locul II, Spargeri forta individual
 • Vaida Robert (Dej) - Locul II, Lupta individual -58kg
 • Szervaczius Robert (Cluj) - Locul III, Lupta individual -63kg
 • Pantel Bianca (Cluj) - Locul II, Lupta individual -55kg
 • Romania - Locul II, Spargeri forta echipe feminin

 12.06.2006 - Sorin Miron a reprezentat C.S. Kwang-Gae Iasi la Cupa Nationala de Vara
Dati clic pe imagine!

In perioada 10-11 iunie a avut loc la Baia Mare Cupa Nationala de Vara la Taekwon-Do ITF, competitie la care au participat peste 100 de sportivi de la 11 cluburi de Taekwon-Do ITF din tara.
Sorin Miron a participat la aceasta competitie ca sportiv si ca arbitru si a obtinut Locul I la Tull centuri negre 1 DAN si Locul II la Lupta -63 kg.
La Baia Mare a avut loc in aceeasi perioada sedinta Biroului Federal al FRTKD unde Sorin Miron a participat in calitate de membru al acestui for.

 22.05.2006 - Rezultatele C.S. Kwang-Gae prezentate de mass-media ieseana

Sorin Miron a participat duminica 21 mai, orele 19.00, la emisiunea sportiva de pe Radio Iasi.
Au aparut articole despre campionat in ziarele locale:
- Ziarul de Iasi, Iasi, sambata 20 mai - clic aici .
- Ziua de Iasi, Iasi, sambata 20 mai - clic aici .
- Ziarul Lumina, Iasi, luni 22 mai - clic aici .
- Jurnalul de Est, Iasi, luni 22 mai.
- Metropolis, Iasi, saptamana 25-31 mai.

 19.05.2006 Sorin Miron - campion european. Visele chiar pot deveni realitate

"Sunt foarte fericit ca am reusit sa castig prima mea medalie internationala mai ales ca este una de aur. Aceasta medalie imi intareste convingerea ca daca vrei cu adevarat si faci tot Dati clic pe imagine! ce-ti sta in putinta, visele chiar pot deveni realitate. Participarea si obtinerea unei medalii la un campionat european sau mondial era unul dintre foarte putinele teluri pe care inca nu le atinsesem prin Taekwon-Do.
Am totusi cateva lucruri care imi umbresc un pic bucuria si ma fac sa nu ma simt inca implinit in acest domeniu. In primul rand imi pare rau ca datorita presiunii foarte mari am cedat in proba de Tull individual si nu am reusit sa iau si acolo o medalie. Sper sa mi se mai dea sansa sa particip si la alte campionate internationale si sa-mi dovedesc ca pot obtine aceasta medalie.
Imi pare rau de asemenea ca Andreea nu a reusit sa obtina decat locul V la Tull. A avut ghinion sa cada in sferturi cu cea mai buna sportiva a probei si chiar daca a avut o executie tehnica foarte buna, a ratat sansa de a lua medalie la europene al treilea an consecutiv. Dupa competitie Andreea si-a anuntat retragerea din activitatea sportiva lucru care m-a afectat foarte tare. Sper doar sa nu paraseasca Taekwon-Do care i-a adus ei ca sportiv si mie ca instructor, nenumarate momente fericite si sper ca rezultatele obtinute de Andreea sa fie un model demn de urmat pentru ceilalti sportivi ai clubului.
Si nu in ultimul rand imi pare rau ca Roxana nu a putut participa alaturi de noi la Europene, deoarece echipa de lupta din care ar fi facut parte daca venea la Lot, a obtinut bronzul. Este foarte urat ca din cauza lipsei sponsorilor sa ratezi obtinerea de medalii la un astfel de campionat.
In incheiere vreau sa multumesc Consiliului Judetean Iasi care a fost singurul sustinator financiar al participarii sportivilor nostri la stagii si la Campionatul European.
Vreau sa multumesc de asemenea Andreei care a facut sacrificii foarte mari sa poata participa la stagii si campionat, avand in vedere ca este in ultimul an de facultate si are de pregatit lucrarea de licenta." Sorin Miron

 15.05.2006  Primul aur european pentru CS Kwang-Gae Iasi

Sorin Miron a obtinut aurul european cu echipa de Tehnici Speciale la Campionatul European de Taekwon-Do ITF ce a avut loc la Constanta, Dati clic pe imagine! Romania in perioada 12-14 mai 2006. "Visele chiar pot deveni realitate!"
Andreea Ungureanu a obtinut locul V la Tull individual senioare, fiind invinsa in sferturi de campioana europeana. Chiar daca Andreea a avut o prestatie foarte buna, polonezii sunt totusi polonezi.
La campionat au participat peste 400 de sportivi din 26 de tari europene, Romania obtinand locul 5 cu 4 medalii de aur, 4 de argint si 12 bronz, fiind devansata de Polonia (16 aur, 13 argint, 8 bronz), Anglia (7, 1, 10), Germania (6, 3, 11) si Rusia (6, 4, 9).
  Medaliile romanilor au fost obtinute de:
 • Florin Birlut (Sibiu), Aur la Lupta seniori -63 kg
 • Mihai Madaian (Baia Mare), Aur la Lupta juniori +70 kg
 • Adelina Zalaru (Vaslui), Aur la Spargeri forta individual junioare
 • Romania, Aur la Tehnici speciale echipe seniori masculin
 • Szilard Incze (M-Ciuc), Argint la Spargeri forta individual
 • Hajnalka Tunyogi (Oradea), Argint la Tehnici speciale individual seniori feminin
 • Andra Gheteu (Vaslui), Argint la Spargeri forta individual junioare
 • Romania, Argint la Spargeri forta echipe seniori masculin
 • Marcel Miron (Vaslui), Bronz la Tehnici speciale individual
 • Robert Andras (M-Ciuc), Bronz la Tull individual IV Dan
 • Marius Ionicescu (Vaslui), Bronz la Tull individual III Dan
 • Remus Catricicau (Baia Mare), Bronz la Lupta seniori -54 kg
 • Adela Felecan (Cluj), Bronz la Lupta senioare +70 kg
 • Andreea Musca (Baia Mare), Bronz la Lupta junioare -50 kg
 • Mihai Madaian (Baia Mare), Bronz la Tehnici speciale individual juniori
 • Romania, Bronz la Lupta echipe seniori feminin
 • Romania, Bronz la Tull echipe juniori feminin
 • Romania, Bronz la Tull echipe juniori masculin
 • Romania, Bronz la Tehnici speciale echipe juniori masculin
 • Romania, Bronz la Spargeri forta echipe juniori masculin

 17.04.2006 - "Dorim ca Sfanta Sarbatoare a Invierii Mantuitorului sa va aduca numai bucurii, pace si prosperitate. Hristos a inviat!" - Conducerea C.S. Kwang-Gae Iasi

 14.04.2006  Instructorii CS Kwang-Gae Iasi in Lotul Romaniei

In urma rezultatelor obtinute la Campionatul National de la Iasi din februarie 2006 si a rezultatelor obtinute la competitiile de Dati clic pe imagine! Taekwon-Do ITF din anii trecuti, Andreea Ungureanu, Sorin Miron si Roxana Constantin au fost selectionati in Lotul National largit al Romaniei.
Roxana Constantin nu mai poate participa la stagiile Lotului National datorita licentei de la facultate si a lipsei banilor necesari. Astfel Roxana a ratat o sansa importanta de a participa la Europenele de la Constanta. :(((
Ceilalti doi instructori, Sorin Miron si Andreea Ungureanu, vor participa in perioada 17-23 aprilie la stagiul de pregatire cu Lotul National, stagiu ce va avea loc la Baia Mare. In urma stagiului va avea loc o noua selectie, lotul definitivat urmand sa reprezinte Romania la competitiile internationale de Taekwon-Do ITF din 2006. Multa bafta!!! cum spun prietenii ;)
Se cauta in continuare sponsori pentru participarea instructorilor nostri la europene. Cei interesati sunt rugati sa ne acorde sprijin.
Antrenamentele la sala CSM vor fi sistate in perioada stagiilor Lotului National.
Antrenamentele la sala din Tudor Vladimirescu se vor desfasura in continuare dupa programul obisnuit.

 05.04.2006 - itf-iasi.go.ro -> 3000 de vizitatori ;)

Astazi a intrat pe site vizitatorul cu numarul 3001! ;) La cat mai multi!!!

 03.04.2006 - 5 antrenamente de Taekwon-Do ITF pe saptamana

S-a reusit modificarea programului antrenamentelor astfel incat toti sportivii sa poata participa la 5 antrenamente pe saptamana:
Sala M.A. Tudor Vladimirescu: Luni ora 20.00, Miercuri ora 20.30, Vineri ora 20.00.
Sala Box (Grupul de sali CSM): Marti si Joi ora 19.00.
Pretul a ramas acelasi: 250.000 / luna.

 « Inceputul paginii  |  noutati 2007   |  arhiva 2006(2)   |  arhiva 2006(1)   |  arhiva 2005   |  arhiva 2004