Campionatul National de Taekwon-Do ITF, Iasi 2006

 Noutati si mesaje 2008 
Ultima actualizare: 


Dati clic pe imagine!

Campionii Europei!
 24.12.2009 - Va uram ca Sfanta Sarbatoare a Nasterii Mantuitorului si Noul An 2009 sa va aduca pace, prosperitate si numai bucurii.

LA MULTI ANI 2009!!!

Conducerea C.S. Kwang-Gae Iasi 22.12.2008 - LA MULTI (D)ANI domnisoarei instructor Roxana Constantin cu ocazia zilei de nastere! :)


 19.12.2008 - 3 sportivi de la Kwang-Gae in primii 10 sportivi ai Iasiului pe 2008!
Adelina Zalaru, Nicola Pricop si Sorin Miron sunt reprezentantii C.S. Kwang-Gae Iasi in clasamentul celor mai buni 10 sportivi ai Judetului Iasi la sporturi neolimpice.
Vineri, 19 decembrie 2008, in sala mare a Primariei Municipiului Iasi, intr-o atmosfera de sarbatoare, a avut loc premierea celor care au facut cunoscut in 2008 numele Iasiului pe plan national si international. Sportivi, antrenori, conducatori de club, ziaristi si personalitati ale institutiilor publice din Iasi au luat parte la Gala Laureatilor 2008. Premiile au constat in diplome, plachete, buchete de flori si nu in ultimul rand plicuri cu bani.
  Locurile ocupate de sportivii nostri:
 • Adelina Zalaru, Iasi, antrenor Sorin Miron - Locul 5
 • Sorin Miron, Iasi, antrenor Sorin Miron - Locul 7
 • Nicola Pricop, Tg. Frumos, instructor Andrei Vladut-Dumitriu - Locul 8

 14.12.2008 - LA MULTI (D)ANI campionului nostru Nicola Pricop cu ocazia majoratului!!! Felicitari pentru titlurile europene si nationale obtinute la juniori si la cat mai multe medalii la seniori in competitiile nationale si internationale! ;)


 12.12.2008 - 3 sportivi de la Kwang-Gae in primii 10 sportivi ai Iasiului pe 2008!
Adelina, Nicola si Sorin in primii 10 sportivi ai Iasului pe 2008, sporturi neolimpice! Premierea va avea loc pe 19 decembrie 2008 la sediul Primariei Municipiului Iasi. :) Vom reveni cu detalii.

 06.12.2008 - Taekwon-Do ITF pentru sanatate!
Campionii Europei!
Sambata, 06.12.2008, a avut loc in judetul Ialomita o actiune cultural sportiva, organizata de Directia pentru Sport a Judetului Ialomita. Printre alte sporturi de masa si de performanta au fost invitati si sportivi de la Taekwon-Do ITF. Cei care au reprezentat cu succes Taekwon-Do ITF la aceasta actiune au fost C.S. Liga de Est Vaslui si C.S. Kwang-Gae Iasi. Vom reveni cu detalii.


 04.12.2008 - LA MULTI (D)ANI campionului nostru Ciprian Robu cu ocazia majoratului!!! Felicitari pentru titlurile nationale obtinute la juniori si la cat mai multe medalii la seniori in competitiile nationale si internationale! ;)


 01.12.2008 - Locul III pe tara la Cupa Romaniei de Taekwon-Do ITF!
In perioada 28-30 noiembrie 2008 a avut loc la Timisoara Cupa Romaniei de TaeKwon-Do ITF pentru juniori si seniori. Au participat 16 cluburi totalizand aproximativ 120 sportivi.
Echipa C.S. Kwang-Gae Iasi a obtinut locul 3 la Clasamentul General pe cluburi totalizand 3 medalii de aur, 2 de argint si 4 de bronz.
Campionii Europei!
  Medaliile iesenilor au fost obtinute de:
 • Sorin Miron, senior (Iasi), centura neagra 1 DAN
  • Locul I Tull centuri negre 1 DAN
  • Locul III - Lupta individual -71kg
  • Locul III Tehnici speciale individual
 • Nicola Pricop, junior (Tg. Frumos), centura neagra 1 DAN
  • Locul I Tehnici speciale individual
  • Locul II Spargeri forta individual
 • Campionii Europei!
 • Ciprian Robu, junior (Iasi), centura rosie cu dunga neagra
  • Locul I Tull centuri colorate
 • Alexandru Mihalachi, junior (Tg. Frumos), centura verde
  • Locul II Tull centuri colorate
  • Locul III Lupta juniori -52kg
 • Loredana Pricop, junioara (Tg. Frumos), centura verde
  • Locul III Lupta junioare -60kg.
"Sunt foarte multumit de rezultatele obtinute la aceasta competitie nationala. Ii felicit pe sportivi pentru ca au reusit sa atinga aceste performante. Sunt niste sportivi foarte talentati si sunt sigur ca daca vor practica Taekwon-Do cu aceeasi seriozitate pot ajunge la performante mult mai mari si la seniori. Vreau sa-i felicit si sa multumesc parintilor acestor copii pentru ca ii sprijina in continuu moral si financiar si pentru faptul ca au inteles ca practicarea artelor martiale si a sportului in general ii va ajuta foarte mult pe copiii lor in viata de zi cu zi.
Ma bucur ca sportivii de la C.S. Kwang-Gae Iasi continua seria rezultatele frumoase obtinute anul acesta pe plan national (locul 1 pe cluburi la Campionatul National de TKD ITF desfasurat in februarie la Sibiu) si international (Nicola Pricop, Tg. Frumos - aur si argint la europene, Adelina Zalaru, Iasi - 2 medalii de bronz la europene si Sorin Miron - aur si locul 5 la europene).
Vreau sa-l felicit pe Andrei-Vladut Dumitriu pentru continuitatea in rezultatele obtinute ca instructor la sectia din Tg. Frumos. Faptul ca unul din primii mei elevi a ajuns sa antreneze la randul lui campioni europeni reprezinta o mare mandrie pentru mine.
Multumim Fundatiei Sportului Iesean, singurul sustinator financiar al clubului pentru aceasta competitie si ne bazam in continuare pe sprijinul acestei organizatii deoarece in februarie 2009 urmeaza sa organizam la Iasi, pentru a doua oara, Campionatul National de TaekwonDo ITF. Speram ca rezultatele sportive din acest an sa atraga cat mai multi sustinatori financiari la acest eveniment."
Sorin Miron, centura neagra 1 DAN ITF
Presedinte si antrenor C.S. Kwang-Gae Iasi


 28.11.2008 - LA MULTI (D)ANI domnului instructor Andrei-Vladut Dumitriu, cu ocazia zilei de nastere!!! Felicitari pentru rezultatele sportivilor antrenati la sectia din Tirgu Frumos. 25.11.2008 - Demonstratie de Taekwon-Do ITF la Balul Bobocilor FEAA Iasi
Campionii Europei!
Pe 25 noiembrie, orele 20.30, a avut loc o demonstratie de Taekwon-Do ITF in cadrul Balului Bobocilor organizat de Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor, Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi.
La demonstratie au luat parte sportivii C.S. Kwang-Gae Iasi - Sorin Miron (1 DAN), Alexandru Ungureanu (1 DAN), Nicola Pricop (1 DAN), Ciprian Robu (1 Gup), Gabriel Ungureanu (3 Gup), Alin Mazilu (3 Gup), Hunea Lucian (4 Gup) si invitatii lor de la C.S. Liga de Est Vaslui - Miron Marcel (2 DAN), Cristian Teaca (1 DAN).
Multumim pentru invitatie reprezentantului organizatorilor, Dl Marius Jitaru, Liga Studentilor Economisti.


 21.11.2008 - Demonstratie de Taekwon-Do ITF la Balul Bobocilor Liceul Tg. Frumos
Pe 21 noiembrie, orele 18.30, a avut loc o demonstratie de Taekwon-Do ITF in cadrul Balului Bobocilor organizat de Liceul "Ion Neculce" din Tg. Frumos.
La demonstratie au luat parte sportivii C.S. Kwang-Gae Iasi - Sorin Miron (1 DAN), Alexandru Ungureanu (1 DAN), Ciprian Robu (1 Gup), Gabriel Ungureanu (3 Gup), Alin Mazilu (3 Gup), Cosmin Costea (4 Gup) si sportivii sectiei noastre din Tg. Frumos - Nicola Pricop (1 DAN), Alexandru Mihalachi (6 Gup), Vlad Luca (6 Gup), Bogdan Ciobanu (6 Gup).
Multumim domnului Gabriel Enea pentru tot sprijinul acordat.


 08.09.2008 - Seminar national de arbitraj la Baia Mare. Ciprian Robu - arbitru zonal :)
In perioada 05-07 septembrie 2008 a avut loc la Baia Mare un seminar national de arbitraj si curs de perfectionare pentru antrenori si instructori.
Seminarul de arbitraj a fost sustinut de Mircea Muntean, V DAN, Directorul Colegiului Central al Arbitrilor din FR-TKD ITF.
Cursul de perfectionare al antrenorilor si instructorilor a fost sustinut de Dl. Marius Oltean, VI DAN, presedintele FR-TKD ITF.
In urma absolvirii seminarului, Ciprian Robu, centura rosie, sportiv al C.S. Kwang-Gae Iasi a devenit arbitru zonal. Felicitari!


 23.06.2008 - Campionatul National de Taekwon-Do ITF 2009 - DIN NOU LA IASI !!!
In perioada 20-22 iunie 2008 a avut loc la Oradea Cupa Internationala de Vara la Taekwon-Do ITF. Evenimentul a fost organizat de C.S. King-Do Oradea, presedinte Romeo Tulkos.
In urma discutiilor de la sedinta de Adunare Generala a FR-TKD ITF, a propunerilor venite din partea cluburilor si a organizarii cu succes la Iasi a aceluiasi tip de eveniment in 2006, C.S. Kwang-Gae Iasi a obtinut dreptul de a organiza Campionatul National de Taekwon-Do ITF 2009 la Iasi. FELICITARI!!!


 29.05.2008 - CAMPIONII EUROPEI LA TAEKWONDO ITF!
Campionatul european!
Nicola Pricop, Adelina Zalaru si Sorin Miron, sportivi legitimati la C.S. Kwang-Gae Iasi, s-au intors de la Campionatul European de Taekwon-Do ITF cu 2 medalii de aur, 1 argint si doua de bronz. Editia din acest Campionii Europei! an a europenelor a avut loc in perioada 16-18 mai 2008 in localitatea Wroclaw (Polonoia) si a reunit la start aproximativ 500 de concurenti din 31 de tari.

Sportivul Nicola Pricop practica Taekwon-Do ITF de aproximativ trei ani si face parte din prima generatie de sportivi ai sectiei din Tg. Frumos a C.S. Kwang-Gae Iasi, sectie condusa de instructorul Andrei-Vladut Dumitriu, centura neagra 1 DAN. In urma participarii la competitiile nationale, in 2007 a fost selectionat in Lotul National si a obtinut o medalie de aur cu echipa de juniori la Campionatul European de Taekwondo ITF din Slovacia. Anul 2008 i-a adus lui Nicola doua titluri nationale la juniori individual (campion national la Spargeri forta si la Tehnici speciale), titlul european la Tehnici Speciale Individual Juniori si medalie de argint la Tehnici Speciale echipe juniori.
"Sunt foarte bucuros ca am obtinut titlul de campion european la Tehnici Speciale individual si sper ca pe viitor sa obtin rezultate cel putin la fel de bune si la seniori. Multumesc instructorilor pentru pregatirea pe care am primit-o si in special lui busabom Vladut Dumitriu. Multumesc de asemenea familiei si prietenilor care sunt tot timpul alaturi de mine."
Nicola Pricop, centura neagra 1 DAN ITF

Campionii Europei!
"Sunt foarte bucuros pentru Nicola. Prin ce a reusit el se vede ca atat munca sportivului cat si a instructorilor nu au fost in zadar si ca, cu multa daruire si cu multe sacrificii oricine poate ajunge la o medalie europeana. De pe urma unei astfel de performante sportivul ramane cu meritele de sportiv iar parintii si instructorii se simt impliniti sufleteste ca timpul, banii si munca investite in sportiv au meritat efortul."
Andrei Vladut Dumitriu, centura neagra 1 DAN ITF
Instructor sectia Tg Frumos a C.S. Kwang-Gae Iasi

Adelina Zalaru practica Taekwon-Do ITF de 5 ani, timp in care a obtinut numeroase medalii la competitiile nationale (campioana nationala la lupta si spargeri) dar si internationale (Campioana europeana la Spargeri forta junioare 2006, bronz european la Spargeri forta pe echipe si Bronz mondial la spargeri individual si pe echipe in 2007). In februarie 2008, a castigat titlul de campioana nationala la lupta senioare -63kg si locul 2 la spargeri forta senioare, fiind selectionata din nou in Lotul National. La europenele din Polonia din acest an a reusit sa cucereasca medalii de bronz la Spargeri forta echipe senioare si la Tehnici speciale echipe senioare si Locul 5 la Spargeri forta individual senioare.
"Ma bucur ca am reusit sa ma intorc cu medalie si de la aceasta competitie. Sunt un pic dezamagita ca nu am luat medalie si la individual dar faptul ca e primul meu an la senioare si ca peste foarte putin timp am examenul de bacalaureat probabil si-au pus amprenta asupra prestatiei mele de la aceasta competitie. Multumesc instructorului meu Sorin Miron pentru sprijinul acordat in vederea participarii la aceasta competitie cat si doamnei diriginte Iulia State, doamnei directoare si profesorilor de la Grupul Scolar "Constantin Brancusi" din Iasi care au fost intelegatori cu mine in aceasta perioada. Multumesc familiei si prietenilor care sunt tot timpul alaturi de mine."
Adelina Zalaru, centura neagra 1 DAN ITF

Campionii Europei!
Sorin Miron, cel de-al treilea medaliat iesean la europenele din acest an, este presedintele si antrenorul clubului C.S. Kwang-Gae Iasi. Sorin practica Taekwon-Do ITF de 14 ani, adunand in tot acest timp numeroase titluri de campion national la individual si pe echipe. In 2006, la prima participare internationala a obtinut titlul de campion european cu echipa de Tehnici speciale, titlu pe care l-a cucerit din nou si anul acesta. Tot in Polonia, Sorin s-a clasat pe locul 5 la proba s-a preferata - TULL individual.
"Dupa locul 1 pe tara pe cluburi in 2008 avem iarasi o mare bucurie la club: 5 medalii europene, dintre care doua de aur. Din punctul de vedere al sportivului, aceste rezultate mi-au adus o mare bucurie si o si mai mare ambitie sa particip in continuare la competitii si sa ma pregatesc pentru ca la urmatorul campionat european, cu ajutorul lui Dumnezeu, sa castig medalie si la proba de Tull centuri negre 1 DAN.
Din punctul de vedere al antrenorului, ma bucur extraordinar de mult pt clubul pe care il conduc deoarece anul acesta am obtinut locului 1 pe cluburi la Campionatul National de la Sibiu si suntem clubul cu cele mai multe medalii de aur la europene. In 10 ani de Taekwon-Do ITF la Iasi si in 4 ani de cand Kwang-Gae functioneaza ca si club sportiv de sine statator, aceasta este cea mai mare performanta atinsa de ieseni.
Ma bucur ca Nicola si Adelina au continuat cu seriozitate munca din ceilalti ani si si-au imbunatatit performantele, aportul lor fiind unul hotarator in obtinerea performantelor inedite ale C.S. Kwang-Gae Iasi in 2008.
Il felicit pe Nicola pentru ca este primul campion european la o proba individuala pentru C.S. Kwang-Gae Iasi. Sper sa-i urmeze si colegii exemplul cat mai curand, atat la rezultate cat si la comportament - este un baiat foarte cuminte si cu foarte mult bun simt.
Vreau sa o felicit pe Adelina pentru rezultatele de la nationale si de la europenele din acest an si sa ii multumesc pentru efortul deosebit depus de ea avand in vedere ca este in clasa a XII-a si peste foarte putin timp are examenul de bacalaureat.
Vreau sa-l felicit si pe Andrei-Vladut Dumitriu pentru rezultatele obtinute ca instructor la sectia din Tg. Frumos. Faptul ca unul dintre primii mei elevi a ajuns la randul lui instructor si prin sportivii pe care ii antreneaza aduce asemenea rezultate clubului, ma bucura si ma face sa ma simt implinit atat in Taekwon-Do cat si ca om.
In incheiere vreau sa multumesc in mod deosebit sustinatorului nostru financiar, Fundatia Sportului Iesean, si in special domnului director Romeo Olteanu. Fara sprijinul acestuia nu am fi avut sansa sa participam toti trei la europene si sa aducem aceste rezultate. Sper sa ne sprijine in continuare deoarece anul viitor avem in vedere organizarea Campionatului National de Taekwon-Do ITF la Iasi, ca si in 2006."
Sorin Miron, centura neagra 1 DAN ITF
Presedinte si antrenor C.S. Kwang-Gae Iasi


 20.05.2008 - 2 aur, 1 argint si 2 bronz la europene!
Campionatul european!
C.S. Kwang-Gae Iasi a participat cu 3 sportivi la Campionatul European de Taekwon-Do ITF (16-18 mai 2008, Polonia) si a obtinut 5 medalii!
  Iata care sunt rezultatele obtinute la europene de sportivii ieseni:
 • Nicola Pricop, 1 DAN
  • Campion european - Tehnici speciale individual juniori
  • Medalie de argint - Tehnici speciale echipe juniori
 • Adelina Zalaru, 1 DAN
  • Medalie de bronz - Spargeri forta echipe senioare
  • Medalie de bronz - Tehnici speciale echipe senioare
  • Locul 5 - Spargeri forta senioare individual
 • Sorin Miron, 1 DAN
  • Campion european - Tehnici speciale echipe seniori
  • Locul 5 - Tull 1 DAN seniori
Revenim cu detalii. Pentru toate rezultatele puteti intra pe http://www.itfeurope.org/ME08-Results.html.


 25.04.2008 - "Dorim ca Sfanta Sarbatoare a Invierii Mantuitorului sa va aduca numai bucurii, pace si prosperitate. Hristos a inviat!" - Conducerea C.S. Kwang-Gae Iasi


 07.04.2008 - Trei sportivi ieseni in lotul national!
Cei trei sportivi ai clubului nostru care au fost convocati in Lotul National Largit al Romaniei au confirmat la pregatirea centralizata de la Baia Mare si au fost inclusi in lotul care v-a reprezenta Romania la Campionatul European de Taekwon-Do ITF din Polonia.
  Acestia sunt:
 • Adelina Zalaru (1 DAN) - Tull senioare 1 DAN, Lupta -63kg, Spargeri forta, Lupta echipe, Spargeri forta echipe
 • Nicola Pricop (1 DAN) - Tehnici speciale juniori individual, Tehnici speciale echipe, Spargeri forta echipe
 • Sorin Miron (1 DAN) - Tull 1 DAN, Tull echipe, Tehnici speciale echipe, Spargeri forta echipe.
Multa bafta la campionat!!!


 14.03.2008 - Trei sportivi ieseni in lotul national!
  Trei dintre sportivii clubului nostru au fost convocati in Lotul National Largit al Romaniei:
 • Adelina Zalaru (1 DAN) - Lupta -63kg, Spargeri forta
 • Nicola Pricop (1 DAN) - Spargeri forta, Tehnici speciale
 • Sorin Miron (1 DAN) - Tull 1 DAN, Lupta -71kg.
Acestia vor participa in perioada 25 martie - 06 aprilie 2008 la un stagiu de pregatire centralizata la Baia Mare.


 10.03.2008 - LA MULTI ANI! domnului antrenor Sorin!
Sorin Miron, presedinte C.S. Kwang-Gae Iasi
- Iti doresc ca zilele cu soare din viata ta sa nu se termine niciodata! Sa ramai un luptator si sa nu uiti ce inseamna cu adevarat prietenia. La multi ani si o zi cat mai frumoasa, ca doar nu in fiecare zi implinesti 30 de ani! ROX
- Domnule Sorin La Multi Ani...sanatate...bucuriii...dragoste...familie....si f multe succese in lupta (ca acolo stiu ca, cam skiopatezi). scuze ca nu am putut ajunge la ziua dvs. sper ca nu sunteti suparat pe mine. Igor
- La multi ani si multa sanatate si tot ce doriti. La multi aniiiii. Amfian
- La multi ani! eu am asteptat pana in ziua cu pricina sa iti spun. Ciprian J.
- Neatzaaaaa La multi ani!!!!!!!!!!!!!! Alina Buc.
- La multi ani! Sa cresti mare! :) Gabriel E.
- La multi ani man! Bogdan M.


 08.03.2008 - LA MULTI ANI! tuturor domnisoarelor de la sala si mamelor sportivilor, din partea conducerii C.S. Kwang-Gae Iasi.

Au aparut informatii despre campionii Iasiului la Tele-M si in mai multe cotidiane locale:
- Ziua de Iasi, Iasi, sambata 08 martie - clic aici .
- Jurnalul de Est, Iasi, sambata 08 martie - clic aici .
- Ziarul de Iasi, Iasi, sambata 08 martie - pagina de sport.
- Blog-ul www.czavastin.blogspot.com, vineri 07 martie - clic aici .
- Site-ul www.sport365.ro, vineri 07 martie - clic aici .
Mai multe informatii vor fi difuzate Luni, 10 martie, la Tele-M.


 05.03.2008 - C.S. Kwang-Gae Iasi - Campioana Romaniei la Taekwon-Do ITF
Dati clic pe imagine!
Sibiul a gazduit in perioada 29 februarie - 02 martie 2008, Campionatul National de Taekwon-Do I.T.F. pentru juniori si seniori. La aceasta competitie la care au participat aproximativ 150 de sportivi de la 17 cluburi din tara, Iasiul a fost reprezentat de o delegatie formata din 12 sportivi de la Clubul Sportiv Kwang-Gae Iasi care au reusit sa faca o surpriza deosebita obtinand nu mai putin de 21 de medalii (10 aur, 5 argint si 6 bronz) ce au propulsat clubul pe prima treapta a podiumului in clasamentul general pe cluburi, performanta inedita pentru Iasi.

Competitia s-a desfasurat pe toate cele 4 probe competitionale oficiale:
TULL - forme de lupta cu adversari imaginari in care se puncteaza corectitudinea tehnicii, ritmul, forta, respiratia si echilibrul.
SPARING - lupta libera
SPECIAL TECHNIQUES - tehnici speciale de spargere cu lovituri de picior, din saritura, directe sau prin intoarcere, a unor tinte aflate la inaltimi de 2,40 - 2,60 m
POWER TECHNIQUES (spargeri forta) - tehnici de spargere cu mana si piciorul.

  Medaliile la individual au fost obtinute de urmatorii sportivi:
 • Oana Gheorghiu (3 Gup) - Locul I Tull junioare centuri colorate si Locul III Lupta junioare +60kg
 • Loredana Pricop (6 Gup) - Locul III Lupta junioare -60kg
 • Nicola Pricop (1 DAN) - Locul I Tehnici speciale juniori si Locul I Spargeri forta juniori
 • Ciprian Robu (2 Gup) - Locul I Tull juniori centuri colorate
 • Vlad Luca (6 Gup) - Locul II Tehnici speciale juniori
 • Adelina Zalaru (1 DAN) - Locul I Lupta senioare -63kg si Locul II Spargeri forta senioare
 • Corina Iliescu (2 Gup) - Locul I Tull senioare centuri colorate
 • Sorin Miron (1 DAN) - Locul I Tull seniori centuri negre si Locul II Lupta seniori -71kg
 • Amfian Nichei (4 Gup) - Locul II lupta seniori -52kg
 • Alin Mazilu (2 Gup) - Locul III Tehnici speciale seniori.
  La competitia pe echipe au fost obtinute urmatoarele rezultate:
 • Echipa de juniori (Nicola Pricop (1 DAN), Robu Ciprian (2 Gup), Vlad Luca (6 Gup)) - Locul I Tehnici speciale si Locul III Lupta
 • Echipa de seniori (Sorin Miron (1 DAN), Alin Mazilu (2 Gup), Andrei-Catalin Dumitriu (4 Gup), Andrei Tacu (4 Gup), Amfian Nichei (4 Gup), Nicola Pricop (1 DAN)) - Locul II Tull, Locul III Lupta, Locul III Tehnici speciale
 • Echipa de senioare (Adelina Zalaru (1 DAN), Corina Iliescu (2 Gup), Oana Gheorghiu (3 Gup)) - Locul I Tehnici speciale si Locul I Spargeri forta.
"Sunt extrem de multumit de rezultatele inregistrate de sportivii clubului nostru la aceasta competitie, fiecare dintre noi intorcandu-ne acasa cu minim o medalie. Ma bucur in mod special pentru faptul ca am reusit sa castigam titlurile de campioni nationali la Tull seniori centuri negre cat si la juniori si junioare centuri colorate si la Tehnici speciale si Spargeri forta juniori, lucru ce confirma faptul ca in Moldova si in special in Iasi se mentine nestirbita adevarata tehnica traditionala a Taekwon-Do-ului si, mai mult, ca "viitorul suna bine" pentru judetul Iasi. Ma bucur de asemenea si pentru faptul ca sportivii sectiei noastre din Tg.Frumos condusa de domnul Vladut-Andrei Dumitriu, centura neagra 1 DAN (unul dintre primii mei elevi din Iasi), au reusit sa aduca jumatate dintre medaliile care au contat in clasamentul general, lucru care atesta faptul ca valoare sectiei de aici, creste de la an la an.
Chiar daca instructorii si sportivii au muncit foarte mult, aceste rezultate nu ar fi putut fi obtinute fara participarea la competitie, participare care a insemnat cheltuieli destul de mari. De aceea doresc sa aduc sincere multumiri domnului Romeo Olteanu, director al FUNDATIEI SPORTULUI IESEAN, domnului Mihai Pascal, director general al ROMIL SERVICE SRL, domnului Ioan Samson, director general al SAMI-TRANS SRL si domnului Gheorghe Tataru, primar al Orasului Tg. Frumos pentru sprijinul material si financiar acordat, atat in vederea pregatirilor pentru campionat cat si pentru participarea efectiva la acest eveniment. De asemenea doresc sa multumesc parintilor sportivilor pentru tot sprijinul material si moral acordat si nu in ultimul rand domnului profesor Simion Tomoioaga care este alaturi de noi din 1998, cand am inceput predarea TaeKwonDo-ului ITF in Iasi.
In urmatoarea perioada asteptam cu emotie anuntarea componentei Lotului National de Taekwon-Do ITF al Romaniei, din care speram sa faca parte cat mai multi sportivi de la C.S. Kwang-Gae Iasi. Lotul National al Romaniei va participa in perioada 16.05-18.05.2008 la Campionatul European din Wroclaw (Polonia) si in perioada 15.10-19.10.2008 la Cupa Mondiala din Riva Del Garda (Italia).
Urmatoarele actiuni din Calendarul intern sunt: Campionatul National de Copiii (4-6 aprilie, Baia Mare) si Cupa Internationala de Vara (20-22 iunie, Oradea). Speram sa gasim mai multi sponsori pentru aceste competitii pentru a putea merge cu o delegatie si mai numeroasa, deoarece avem in sali mai multi sportivi talentati care din cauza lipsei banilor nu au putut participa la Campionatul National de la Sibiu, Iasiul pierzand astfel mai multe posibile locuri pe podium."
Sorin Miron, centura neagra 1 DAN ITF
Presedinte si antrenor C.S. Kwang-Gae Iasi
Arbitru national categoria I

Pentru cei interesati, facem antrenamente in Iasi la sala de sport a studentilor din Tudor Vladimirescu (M.A.), Luni, Miercuri si Vineri de la 20.00. Grupa de copii (7-12 ani) in aceeasi sala, Luni, Miercuri si Vineri orele 19.00-20.00. De doi ani si jumatate functioneaza o sectie de Taekwon-Do ITF a C.S. Kwang-Gae si in Tg Frumos. Antrenamentele au loc martea si vinerea, orele 19.00-20.30 si sambata orele 16.00-17.30.


 21.01.2008 - Miron Sorin - Arbitru National Cat. I, Adelina Zalaru - Arbitru Zonal
In perioada 18-20 ianuarie 2008 a avut loc la Baia Mare Stagiul National de Arbitraj al Federatiei Romane de Taekwon-Do ITF.
In urma activitatii de arbitru prestate in ultimii ani la competitiile nationale, Sorin Miron a primit titlul de Arbtriu National cat. I, cea mai inalta distinctie din arbitraj pe plan national. Felicitari!
Tot la acest stagiu, Adelina Zalaru a absolvit cu succes cursurile si a promovat testul final, devenind Arbitru Zonal. Felicitari!
Stagiul a fost sustinut de Mircea Muntean, 5 DAN, Directorul Colegiului Central al Arbitrilor din FR-TKD ITF.

 « Inceputul paginii  |  arhiva 2007   |  arhiva 2006(2)   |  arhiva 2006(1)   |  arhiva 2005   |  arhiva 2004